Hoe u de Fitness Trilplaat kunt gebruiken om uw oefeningen en training te verbeteren


Stap op de plaat om uw warm-ups, trainingen en herstelsessies te verbeteren.

Er is waarschijnlijk een Fitness Trilplaat in je sportschool en die heb je waarschijnlijk nog nooit gebruikt. Deze machines staan in de hoek van de gewichtenkamer, wachtend op iemand die aan boord springt en de voordelen van het toevoegen van trillingen aan uw training ervaart.

Trilplaat Fitness kopen beste prijzen
Trilplaat Fitness kopen? Ontdek de beste prijzen

Deze voordelen zijn aanzienlijk en of u zich nu wilt opwarmen voor uw training, de moeilijkheidsgraad van de training zelf wilt verhogen of uw lichaam wilt helpen om daarna te herstellen, de Fitness Trilplaat kan u helpen. We vroegen trilplaat experts om uit te leggen hoe het werkt.

Prijsofferte Ontvangen? – In 7 Sec:

Stap 1 van 2

Trilplaat Prijs Fitness


Wat is een Fitness Trilplaat en wat zijn de voordelen van het gebruik ervan?

“Het is een vorm van vibratie training,” zegt onze expert. “De vibratie reist door de spieren. Het ontspant en trekt de spieren samen, dus als je aan de Fitness Trilplaat werkt, raak je veel sneller vermoeid. Als je een plank doet, kun je die misschien 30, 40 seconden vasthouden, maar als je het op een Fitness Trilplaat doet, ben je veel sneller moe.

“Het [vibratie training] is bedacht door Russische kosmonauten. In de ruimte moet je zo’n zes tot acht uur aan krachttraining doen om de spiermassa op nul te houden. Ze vonden dat het gebruik van een vibrerend platform hun trainingstijd halveerde.”

“De evidence-based voordelen van whole body vibration (WBV) zijn een vermindering van de pijn, een toename van kracht, kracht en flexibiliteit, en een verbeterde metabole vraag,” zegt de andere expert. “Bovendien kan het de zwelling en spierpijn verminderen, wat een sneller herstel tussen de trainingssessies en van de blessure bevordert.

Voor wat voor soort training kun je de Fitness Trilplaat gebruiken?

Het is gemakkelijk om de Fitness Trilplaat te gebruiken – ga er gewoon op staan of zet er een deel van je lichaam op en zet het aan.

U zult merken dat de oefeningen die u normaal gesproken op de vloer doet, zoals hurken of de plank, ineens veel uitdagender zijn.

Dit is echter verre van de enige manier om een Fitness Trilplaat van X-Trend te gebruiken.

“Je kunt hem gebruiken in een warming-up voordat je gaat rennen of gewichtheffen,” zegt men, “of hem integreren in een krachttraining of functionele trainingssessie, waarbij je hem combineert met medicijnballen, gevechtstouwen of zelfs een gevechtstraining.

“Vibratie kan ook worden gebruikt om het herstel en de regeneratie in een paar minuten na een training te bevorderen. De massage geeft niet alleen de fysiologische voordelen van de doorbloeding, verbeterde lymfedrainage en vermindering van spierpijn, maar voelt ook verbazingwekkend aan en is een geweldige manier om het zenuwstelsel te ontspannen”.

Hoe weet ik wat ik moet doen?

Veel Fitness Trilplaats hebben een touchscreen dat u door verschillende sessies leidt. Om een workout te plannen en vertrouwd te raken met de training voor een sportsessie, kunt u de gratis app in de App Store en Google Play bekijken. Deze bevat verschillende hulpmiddelen die u kunnen helpen het apparaat effectief te gebruiken, zoals inleidende video’s, lessen en algemene trainingstips.

“Als je een volledige workout van tien, twintig of dertig minuten wilt doen, probeer dan de lessen op aanvraag”, zegt onze expert. “Als je een vijf minuten durende, specifieke warming-up wilt volgen, ga dan naar coaching tips en we nemen je stap voor stap mee door elk onderdeel, met korte clips van elke oefening en aanbevolen instellingen”.

Welke krachtinstelling moet je gebruiken?

Als je de Fitness Trilplaat app gebruikt, krijg je informatie over de beste instelling voor je training. Zo niet, dan is het belangrijk om niet te overdrijven met het schudden.

“Voor de training kun je de snelheid waarmee de platen trillen instellen van 30 tot 40, en dan is er een hoge en een lage,” zegt onze trilplaat expert.

“Het is normaal gesproken 35 laag. De reden waarom Fitness Trilplaat normaal gesproken een kortere sessie is, is omdat het constant in- en uitschakelen van je spieren zo vermoeiend is. Als je hem op 50 hoog zet, is het gewoon tijdverspilling – het is te veel.

Het wordt alleen gebruikt voor massage op die hogere stand.”


Trilplaat fitness prijzen