7 redenen waarom u een X-Trend Trilplaat moet kopen

De X-Trend Trilplaat werkt door u een high-speed workout te geven met behulp van multi-directionele vibraties om uw spieren samen te trekken en te ontspannen. De trillingen zorgen ervoor dat uw lichaam harder werkt om de stabiliteit te behouden, waardoor zelfs het stilstaan op de machine een workout wordt.

De technologie is oorspronkelijk ontworpen om Russische kosmonauten te helpen hun lichaam voor te bereiden op de negatieve effecten van gewichtloosheid in de ruimte, dus het is geen wonder dat de resultaten uit deze wereld zijn!

Fitness Trilplaat Beste merk X-Trend
Fitness Trilplaat – Beste merk : X-Trend

Natuurlijk kun je op de X-Trend Trilplaat veel meer doen dan alleen maar stilstaan. Je kunt hurken, rekken, longeren, plankeren en zelfs yogahoudingen uitvoeren terwijl je je een weg naar fitness vibreert.

Prijsofferte Ontvangen? – In 7 Sec:

Stap 1 van 2

Trilplaat Prijs Fitness


Perfect voor afgekoelde stretchoefeningen

Volgens ons onderzoek naar populaire gymnastiekapparatuur, vonden we dat het apparaat dat het minst wordt gebruikt in sportscholen de trilplaat is. Als zodanig is het het apparaat dat je meestal beschikbaar vindt voor een training in een sportschool. Als het druk is in de sportschool, in plaats van te wachten tot het volgende apparaat vrij is, is het een veel effectiever gebruik van de tijd om de trilplaat te gebruiken voor een stretching en lichaamsconditionering cooldown.

Deze training kan het beste worden voltooid na een loopband, of een andere beengerichte training. Houd elke rek tussen 20 en 30 seconden vast en zorg ervoor dat u de oefeningen op beide benen herhaalt:

  • Staande hamstring stretch
  • Staande bilspieren en heupen rekken
  • Staande kuitband
  • Kuitmassage (liggend op de vloer met kalveren op de machine)

Verhoogde spierkracht

De norm is dat je spieren één of twee keer per seconde samentrekken, maar de trillingen op een X-Trend Trilplaat resulteren in een enorme 30 tot 50 samentrekkingen per seconde. Sommige mensen beweren dat 10 minuten op dit apparaat dezelfde resultaten kunnen opleveren als een 60 minuten durende conventionele training, omdat het veel spiergroepen tegelijk traint.

Verbeterde spieropbouw

Het gebruik van de X-Trend Trilplaat voor het uitvoeren van oefeningen zoals persen of een plank betekent dat uw armen, borst en kern harder moeten werken om in positie te blijven. Na verloop van tijd kan dit helpen om de kracht en stabiliteit van de kern te verbeteren.

Verhoogde botmassa en mineraaldichtheid

Studies hebben aangetoond dat de X-Trend Trilplaat machine de botdichtheid kan verbeteren zonder het lichaam te belasten, wat het lichaam kan helpen zich te verdedigen tegen osteoporose. En omdat de machine vriendelijk is voor uw gewrichten is het geschikt voor alle leeftijden en capaciteiten.

Verhoogde flexibiliteit en mobiliteit

Het gebruik van de X-Trend Trilplaat voor het uitvoeren van uw stretchoefeningen is effectiever gebleken dan alleen stretchen voor of na de training, zo blijkt uit een studie die is gepubliceerd in het International Journal of Sports Physiology and Performance.

Verbeterde balans

De trillingen dwingen je lichaam om harder te werken om het evenwicht en de stabiliteit te behouden, waardoor na verloop van tijd de spieren in je rug, buik en bekken sterker worden, waardoor je een stabielere kern krijgt.

Onmiddellijke verbetering van het bloed en de bloedsomloop

Wist u dat u de X-Trend Trilplaat ook kunt gebruiken om een massage te krijgen? Onderzoek heeft aangetoond dat deze ontspannende massages de doorbloeding van uw armen en benen aanzienlijk kunnen verhogen, waardoor u sneller kunt herstellen en afvalstoffen, zoals melkzuur, uit uw spieren kunt verwijderen.

Cellulitis buster: de trilplaat

Volgens een studie van de SANADERM Professional Clinic for Skin Disease and Allergology in Duitsland heeft de X-Trend Trilplaat training van zes maanden cellulitis op billen en dijen met maar liefst 32,3% verminderd.

We weten het, we weten het, je kunt niet wachten om het te proberen! Dus hier is een snelle X-Trend Trilplaat training die je kunt proberen wanneer je de volgende bent in de sportschool. Als het de eerste keer is dat je naar de Plate gaat, probeer dan elke oefening voor niet meer dan 30 seconden.

Ga rechtop staan met licht gebogen knieën en ga uw buikspieren in beweging zetten…

Hurkzit: sta met de voeten op schouderbreedte uit elkaar, laat je in een hurkzitpositie vallen en hou je vast.

Plank: plaats de voeten op schouderbreedte van elkaar en rust beide ellebogen op de plaat.

Uitval: stap een voet naar voren op de plaat en herhaal dit met een ander been.

Push-up: neem een press-up positie in met beide handen op de plaat.

Massagekalveren: ga op je rug liggen en laat je onderbenen op de machine rusten.

Masseerarmen: kniel naast de machine en laat één voor één een arm op de machine rusten.

Als u meer advies of een demo wilt voordat u de X-Trend Trilplaat uitprobeert, vraag dan een lid van het team die u graag wil helpen.

Training met volledig lichaamsgewicht

Voltooiing van alle vijf de oefeningen = 1 ronde. Voer elke oefening uit voor de hoeveelheid tijd die bij uw vermogen past.

  • Hurken
  • Push-up
  • Stap op
  • Voorste plank
  • Zijplank

Beginners: 30 seconden op 30 seconden rust. Voltooi 5 rondes.

Tussentijds: 20 seconden op 10 seconden rust. Voltooi 5 rondes.

Gevorderden: 30 seconden elk, terug naar achteren. Voltooi 7 rondes.

Trilplaat fitness prijzen